„Darnūs namai“ keliauja po Lietuvą – tiesioginė transliacija

2018 m. gegužės 22 d. 14.00 val. – tiesioginės transliacijos metu bus kalbama apie didelės aprėpties socialinį projektą „Darnūs namai“, kuris skatina atsakingą vartojimą, atliekų prevenciją – kaip reikia rūšiuoti atliekas, į ką reikėtų atkreipti dėmesį ir pan. Ši tema yra labai aktuali plačiajai visuomenei – daugiabučių namų gyventojams, individualių namų valdų savininkams, kaimiškų vietovių gyventojams, verslo ir gamybos įmonėms, savivaldybių tarnautojams ir darbuotojams, nuomonės lyderiams ir socialiniams bei ekonominiams partneriams. Tiek vyresniems, tiek jaunesniems, tiek šeimas turintiems mūsų piliečiams.

Skaityti daugiau...

Transliacijos metu bus kalbama apie atsakingą vartojimą, kaip teisingai reikia rūšiuoti atliekas, kokią įtaką klimato kaitai daro besikaupiančios atliekos. Ką mes galime padaryti kiekvienas, kad gyventume švaresnėje aplinkoje? Bus pateikta nemažai pavyzdžių, kaip iš senų rakandų, nereikalingų daiktų susikurti unikalų savo namų interjerą. Kviečiame aktyviai dalyvauti tiesioginėje transliacijoje.

Transliaciją galėsite stebėti internetu (per mobiliuosius įrenginius arba kompiuterius) tiesiogiai nurodytu laiku paspaudus šią nuorodą.

Transliaciją organizuoja Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerija, bendradarbiaudama su Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka.

Transliaciją galite stebėti internetu ar atėję į artimiausią biblioteką.

Straipsnio autorius LIETUVOS NACIONALINĖ MARTYNO MAŽVYDO BIBLIOTEKA