Darbo laikas šventiniu laikotarpiu

2018-12-22

Gruodžio 24 d., 25 d., 26 d. biblioteka nedirbs.
Gruodžio 31 d. dirbsime iki 16 val.
Sausio 1 d. biblioteka nedirbs.

Džiaugsmingų šv. Kalėdų ir Naujųjų metų!

Spektaklis vaikams „Pelenė“

2018-12-22

Sausio 2 d. 12 val. (trečiadienį) Kaišiadorių viešojoje bibliotekoje kviečiame pažiūrėti Pakertų bibliotekos
vaikų teatro grupės (vad. Danguolė Ščiukienė) spektaklį vaikams pagal Šarlio Pero pasaką „Pelenė“. Ar egzistuoja meilė „iš pirmo žvilgsnio“? Kodėl Princas išsirinko Pelenę? Visa tai ir sužinosite, atėję į spektaklį! Įėjimas nemokamas.

Adelės Velykienės tapybos darbų paroda „Kad viskas žydėtų“

2018-12-14

Kviečiame aplankyti Nacionalinio M. K. Čiurlionio dailės muziejaus kilnojamą liaudies menininkės Adelės Velykienės tapybos darbų parodą „Kad viskas žydėtų“.

Baigiamasis projekto „Virtualios realybės biblioteka“ renginys

2018-12-10

Kaišiadorių rajono savivaldybės biblioteka sėkmingai įgyvendino projektą „Virtualios realybės biblioteka“. Viešoji biblioteka vykdydama savo kultūrinę ir švietėjišką misiją nuolatos ieško būdų sudominti ir nustebinti savo skaitytojus. Projektu siekta virtualios realybės pagalba sukurti inovatyvią kultūrinę ir edukacinę paslaugą mažesnes socialines galimybes turintiems asmenims.

Virtuali realybė bibliotekoje!

2018-12-04

Gruodžio 7 d. 12 val. kviečiame ateiti į biblioteką, išbandyti virtualią realybę su virtualios realybės akiniais ir pajusti pasaulį kitaip!

Arvydo Juozaičio knygos „Tėvynės tuštėjimo metas“pristatymas

2018-12-01

Gruodžio 5 d., trečiadienį, 12 val. Kaišiadorių viešojoje bibliotekoje (Gedimino g. 69) vyks susitikimas su filosofu, Atgimimo Sąjūdžio pirmeiviu, rašytoju, publicistu Arvydu Juozaičiu. Autorius pristatys šiais metais išleistą knygą „Tėvynės tuštėjimo metas“.

Virtuali realybė atkeliauja į bibliotekas

2018-11-28

Kaišiadorių viešoji biblioteka vykdo projektą „Virtualios realybės biblioteka“. VšĮ „Robotikos mokykla“ specialistai Rimantas Bieliauskas ir Rokas Pileckis pravedė mokymus „Virtuali realybė. Teorija ir praktika“ bibliotekininkams.